Colaboradores

COLABORADORES

Des del Club Alpí Gandia volem expressar el nostre agraïment a totes les entitats públiques, comerços i particulars que any rere any col·laboren amb nosaltres per a mantindre al més alt nivell esta competició. Sense tots ells seria impossible l’organització d’este esdeveniment.

patrocina

patrocina2

 

VOLS COL·LABORAR COM A SPONSOR?

Si vols col·laborar com a espònsor i formar part d’esta edició del Km Vertical Gandia, envia’ns les teues dades per mail a info@clubalpigandia.com o a través del formulari. Ens posarem en contacte amb tu i et farem arribar un dossier on podràs conèixer totes les dades tècniques i econòmiques sobre la cursa.

 

Política de privacitat

Les dades personals facilitades al Club Alpí Gandia des d’este formulari o a través del correu electrònic són absolutament confidencials. El Club Alpí Gandia les utilitzara única i exclusivament per a tramitar la teua sol·licitud o fer-te arribar informació del teu interés relacionada amb les activitats que organitza. En qualsevol moment pots accedir a elles, sol·licitar la seua rectificació o, si és el cas, cancel·lar-les d’acord amb el que establix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal.